علائم افسردگی در زنان

محتوا

علائم افسردگی در زنان

افسردگی در زنان بسیار شایع می باشد. در حقیقت زنان 2 برابر بیشتر از مردان، در معرض این بیماری هستند! همچنین دو سوم این بیماران برای درمان هیچ اقدامی نمی کنند! بیش از 1 زن از هر 4 زن در طول زندگی خود و در مقاطع خاصی به افسردگی حاد دچار می شود. ولی علائم افسردگی در زنان چه می باشند؟

افسردگی چیست ؟

افسردگی بالینی یک بیماری روانی فراگیر و جدی می باشد. این بیماری موجب احساس ناراحتی، نا امیدی، درماندگی و بی ارزشی می شود. افسردگی می تواند خفیف یا متوسط بوده و علائمی نظیر بی علاقگی، کم اشتهایی، بی خوابی، عزت نفس پایین و احساس خستگی خفیف شود. افسردگی می تواند بسیار حاد و شدید باشد.

علائم افسردگی در زنان
علائم افسردگی در زنان

علائم افسردگی در زنان

علائم افسردگی در زنان شامل موارد زیر است:
– ناراحتی مداوم، اضطراب و احساس پوچی
– از دست دادن احساس علاقه در فعالیت های مختلف مانند ارتباط جنسی
– تحریک پذیری یا گریه کردن بیش از حد
– احساس گناه، بی ارزش بودن، درماندگی، ناامیدی و بدبینی
– خوابیدن بیش از حد یا خیلی کم
– صبح خیلی زود از خواب پریدن و یا بیدار شدن
– کم اشتهایی و کاهش وزن یا پرخوری و افزایش وزن
– کاهش سطح انرژی بدن و احساس خستگی
– فکر خودکشی یا تلاش هایی جهت خودکشی
– دشواری در تمرکز کردن، به یاد آوردن و تصمیم گیری
– علائم فیزیکی دائمی که به درمان های مختلف پاسخ نمی دهند مانند سردرد، اختلالات گوارشی و دردهای مزمن که به علائم جسمی افسردگی شناخته می شوند.

چرا افسردگی در زنان از مردان شایع تر است؟

قبل از دوران بلوغ، افسردگی بسیار نادر بوده و در دختران و پسران به میزان مساوی رخ می دهد. با این حال با شروع بلوغ احتمال ابتلای دختران به افسردگی دو برابر پسران می شود.
برخی کارشناسان معتقدند که این احتمال دو برابر به دلیل تغییرات هورمونی در زنان می باشد. این تغییرات در طول بلوغ، بارداری، یائسگی و بعد از زایمان یا سقط جنین بسیار واضح است. به علاوه تغییرات هورمونی که در هر دوره قاعدگی رخ می دهد و به سندروم پیش از قاعدگی و یا اختلال افسردگی پیش از قاعدگی معروف است مى تواند نشان دهنده تاثير هورمون بر خلق باشد.

افسردگی بالینی یک بیماری روانی فراگیر و جدی می باشد. دکتر انصاری روانپزشک و متخصص اعصاب و روان، در جلسات روان درمانی از روش های نوینی برای درمان افسردگی استفاده می کند . برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 02122771870 – 02122790453 تماس بگیرید برای ارتباط با دکتر به آدرس اینستاگرام مراجعه کنید.

عوامل مستعدكننده افسردگی در زنان

در زیر به برخی از عوامل مستعد كننده افسردگی در زنان اشاره می شود:
– سابقه خانوادگی اختلالات خلقی
– سابقه ابتلا به تغییرات خلقی در سال های اولیه باروری
– از دست دادن والدین در زیر 10 سالگی
– از دست دادن حمایت اجتماعی یا تهدید به چنین فقدانی
– استرس اجتماعی یا روان شناختی پیوسته مانند از دست دادن شغل، استرس روابط عاطفی، جدایی و طلاق
– تجاوز جنسی یا فیزیکی در کودکی
– مصرف برخی داروهای خاص

منبع: https://www.webmd.com/depression/guide/depression-women#2

مطالب دیگر سایت:

علائم جسمی افسردگی

علائم افسردگی

رابطه اضطراب و افسردگی

دکتر سعید انصاری

دارای گواهینامه تخصصی اعصاب و روان با نمره ممتاز، مسئول آموزش دانشجویان پزشکی در بخش روانپزشکی، مسول مرکز درمان سومصرف مواد (MMT) بیمارستان، برگزاری کارگاههای آموزشی با موضوع اعتیاد در دانشگاه علوم پزشکی، دوره تخصصی زوج درمانی زیر نظر دکتر سامرند سلیمی، دارای گواهینامه هیپنوتیزم تراپی از انجمن هیپنوتیزم ایران، دارای گواهینامه تخصصی نوروفیدبک، همکاری با رادیو سلامت، دوره تخصصی سکس تراپی، انجام مطالعات مختلف و نوشتن مقالات متعدد در زمینه روانپزشکی، عضو انجمن علمی روانپزشکان ایران، برگزاری کارگاه های مختلف خانواده درمانی، زوج درمانی، فرزندپروری و مشاوره پیش از ازدواج و …

پاسخ

Call Now Buttonتماس سریع