مشاوره خانواده

محتوا

مشاوره خانواده

مشاوره خانواده ، نوعی مشاوره روانپزشکی است که به بهبود روابط خانوادگی و یا حل مشکلات و اختلافات زوجین و یا اعضای خانواده کمک می کند. تمامی اعضای خانواده و افرادی که تمایل به مشاوره دارند، می توانند در جلسات مشاوره شرکت کنند. این جلسات حول محور وضعیت خانواده می چرخد و به افراد نحوه حل مشکلات و یا محکم تر کردن روابط آموزش داده می شود.

مشاوره-خانواده
مشاوره-خانواده

هدف از مشاوره خانواده حضوری

هدف از مشاوره خانواده ، بهبود روابط بین اعضای خانواده، رفع اختلافات بین زوجین، و یا والدین با بچه ها می باشد. گاهی این مشاوره همراه با درمان های سلامت روان انجام می شود، به خصوص اگر در خانواده مشکلاتی مانند بیماری های روانی وجود داشته باشد. برای مثال:

  • در مواردی که یکی از اعضای خانواده از بیماری روحی- روانی مانند اسکیزوفرنی رنج می برد، مشاوره خانواده به اعضا کمک می کند تا راحت تر با این بیماری و مشکل کنار بیایند، ممکن خود فرد بیمار نیز به تنهایی در جلسات مشاوره شرکت کند.
  • در صورتی که اعضای خانواده تفاوت های فرهنگی و یا عقیدتی داشته باشند، مشاوره خانواده به افراد کمک می کند تا افراد با عقاید یکدیگر آشنا شوند و روابط سالم تری داشته باشند.
هدف از مشاوره خانواده ، بهبود روابط بین اعضای خانواده، رفع اختلافات بین زوجین، و یا والدین با بچه ها می باشد. دکتر انصاری روانپزشک و متخصص اعصاب و روان ،در جلسات مشاوره از روش های نوینی برای ارتباط با بیماران استفاده می کند . برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 02122771870 – 02122790453 تماس بگیرید برای ارتباط با دکتر به آدرس اینستاگرام مراجعه کنید.

جلسات مشاوره خانواده

توانایی اعضای خانواده در حل مشکلات و اختلافات، و هم چنین نحوه ابراز عواطف و احساسات به هم سنجیده می شود.

نقش ها و الگوهای رفتاری تعیین می شود تا مسائلی که منجر به بروز اختلاف می شود، مشخص و راه کارهای رفع چنین مسائلی نیز در نظر گرفته شود.

نقاط ضعف اعضای خانواده، مانند عدم اعتماد نسبت به یکدیگر نیز مشخص و برطرف خواهد شد.

مشاوره خانواده به تنهایی مشکلات و اختلافات را حل نمی کند، بلکه، به خانواده ها کمک می کند تا بهتر یکدیگر را درک کنند، و هنگام مواجه با مسائل و مشکلات، با کمک یکدیگر به رفع وضعیت موجود بپردازند. این جلسات باعث می شود تا اعضای خانواده بیشتر به هم نزدیک شوند.

مزایای شرکت در جلسات مشاوره خانواده

  • شناخت بهتر از یکدیگر
  • بهبود روابط
  • کم شدن تضاد و تختلاف و مدیریت بهتر عصبانیت
  • برقراری اعتماد بیشتر میان اعضای خانواده
  • جمع کردن اعضای خانواده دوور هم بعد از پشت سر گذاشتن بحران

برای اطلاع از مرکز مشاوره خانواده روی ادامه مطلب کلیک کنید .

مطالب مرتبط با این مقاله :

مشاوره روان درمانی 

مشاوره ازدواج

دکتر سعید انصاری

دارای گواهینامه تخصصی اعصاب و روان با نمره ممتاز، مسئول آموزش دانشجویان پزشکی در بخش روانپزشکی، مسول مرکز درمان سومصرف مواد (MMT) بیمارستان، برگزاری کارگاههای آموزشی با موضوع اعتیاد در دانشگاه علوم پزشکی، دوره تخصصی زوج درمانی زیر نظر دکتر سامرند سلیمی، دارای گواهینامه هیپنوتیزم تراپی از انجمن هیپنوتیزم ایران، دارای گواهینامه تخصصی نوروفیدبک، همکاری با رادیو سلامت، دوره تخصصی سکس تراپی، انجام مطالعات مختلف و نوشتن مقالات متعدد در زمینه روانپزشکی، عضو انجمن علمی روانپزشکان ایران، برگزاری کارگاه های مختلف خانواده درمانی، زوج درمانی، فرزندپروری و مشاوره پیش از ازدواج و …

پاسخ

تماس سریع